SUMMER DEALS a inceput. Vezi produsele din campanie.   

 

Contacteaza-ne la 0755 031 337 (Orange); 0733 411 401 (Vodafone); 0760 124 440 (Cosmote) sau pe chat pentru orice informatie legata de vouchere!


 Vouchere Originals

 De ce sa folosesc un voucher?

Cauti un cadou deosebit, dar nu stii ce sa alegi? Poti oferi posibilitatea celui drag de a-si alege exact ceea ce isi doreste si i se potriveste cel mai bine.

Voucherul Originals este solutia ideala, simpla si prietenoasa de a face un cadou atunci cand nu stii sigur ceea ce-si doreste persoana careia vrei sa i-l daruiesti sau nu stii ce cadou s-ar potrivi mai bine intr-o anumita ocazie.

Voucherul-cadou de la Originals te scapa de orice griji! Asa esti sigur ca le-ai oferit celor dragi posibilitatea de a-si alege ceea ce isi doresc, le place si le vine foarte bine.
Este perfect pentru orice ocazie si este singurul cadou cu care poti fi sigur ca nu vei da gres.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cumperi un voucher-cadou de la Originals, iar cel caruia i-l daruiesti isi poate alege cadoul din peste 2000 de modele unice disponibile in magazinul virtual Originals.

Sus

Ce este un voucher si cum functioneaza?
Niciodata nu a fost mai simplu sa faci un cadou! Nu stii ce sa oferi unei persoane pentru o anumita ocazie sau ai un buget limitat ?
Voucherele-cadou sunt un sistem simplu si sigur prin care clientii Originals pot face cadouri 100% personalizate.

Voucherele-cadou sunt bonuri de valoare, platite de cel care le comanda, acestea putand fi folosite numai pentru cumparaturi din magazinul virtual Originals.
Voucherele-cadou pot fi comandate online sau telefonic si pot fi trimise direct celui pe care doresti sa il surprinzi cu un cadou.

Sus

Cum intru in posesia unui voucher?
Voucherele sunt achizitionate la fel ca orice articol din magazinul Originals.
Le puteti plati folosind orice metoda de plata din cele puse la dispozitie,cu mentiunea ca nu se pot plati in sistem ramburs.

Apasa aici pentru a vedea intreaga oferta de vouchere Originals si pentru a cumpara voucherul dorit.

Dupa confirmarea platii valoarea voucherului-cadou va fi adaugata in contul tau  iar din acel moment poti incepe sa trimiti oricate cadouri doresti persoanelor dragi. (e.g. daca ai cumparat un voucher cu valoarea de 500 lei, poti imparti aceasta suma in oricate cadouri doresti).

Sus

Cum trimit cadoul?
Pentru a trimite un cadou intra intra in contact cu unul dintre reprezentanti Originals!
Spune-ne doar numele destinatarului, adresa de e-mail, valoarea cadoului pe care il faci si mesajul pe care doresti sa i-l transmiti.

Sus

Cum folosesc voucherul?
Daca ai fonduri în contul tau de cadouri, le poti utiliza pentru a achizitiona produse din magazinul Originals sau poti trimite cadouri persoanelor dragi.
Pentru a cumpara produse, intra in contact cu unul dintre reprezentanti Originals in momentul in care plasezi comanda.

Daca nu exista suficiente fonduri pentru a acoperi totalul cumparaturilor, va trebui sa alegi o modalitate de plata pentru diferenta, iar daca valoarea cosului de cumparaturi este mai mica vei ramane cu fonduri in contul de cadouri, pe care le vei putea folosi la urmatoarele comenzi.

Sus

Cum imi iau cadou oferit cu ajutorul voucherului?
Daca ai primit un cadou prin e-mail, trebuie sa utilizezi codul primit la plasarea comenzii.

Este atat de simplu sa faci cadouri cu voucherele Originals!