VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

UGG Australia - calitate si confort

03.02.2017

Compania UGG a fost fondata in 1978 in California, de catre  Brian Smith si Doug Jensen. Ideea i-a venit australianului Brian  care a vazut, intr-o revista de surfing, o reclama facuta  la cizme. In 1979, Jensen i-a predat partea sa din companie lui Brian Smith pentru ca timpul nu ii mai permitea sa se se ocupe de companie, acesta fiind implicat si in alte afaceri.  Desi la inceput americanii nu au fost foarte incantati de aparitia acestui brand, cu timpul vanzarile au inceput sa creasca, fapt ce l-a determinat pe Smith sa infiinteze UGG Holdings Inc. Mai tarziu, in 1985, australianul  a luat decizia de a inregistra o marca comerciala care sa aiba drept sigla un cap de berbec  pe care sa scrie  "Original UGG Boot UGG Australia”. Cizmele UGG au fost acceptate ca reprezentand  un trend in fashion inca din anii 2000, bucurandu-se  de celebritate in randul vedetelor precum Kate Upton, Blake Lively, Kate Hudson, Cameron Diaz si Jennifer Lopez . Cu toate acestea, au fost si persoane care s-au opus comercializarii acestora. Din cauza faptului ca sunt facute din piele de oaie, Pamela Anderson a publicat pe site-ul ei un mesaj in care sustinea ca nu mai accepta acest brand, fapt ce a provocat mai multe reactii asemanatoare, in special, din partea celor care erau impotriva comercializarii produselor din piele de animale. Dar aceste revolte nu au impiedicat brandul sa se dezvolte. UGG Australia  este cunoscut in primul rand gratie cizmelor  Classic, confectionate din piele de oaie, dedicate atat barbatilor, cat si femeilor. Aceste cizme au fost inspirate din designul traditional al celor australiene si au trecut prin mai multe modificari, ajungand in prezent reprezentantele stilului Classic UGG.  

In 2003 cizmele UGG erau incluse in show-ul lui Oprah, la categoria Oprah’s Favorite Things, acesta fiind si momentul in care brandul s-a bucurat pentru prima data de o promovare la nivel national

Daca te intrebi de unde provine numele UGG, trebuie sa stii ca initial a derivat de la Fug, o prescurtare a sintagmei “flying ugg boots”. Mai tarziu, UGG face referire la descrierea cizmelor, acestea fiind considerate “ugly”.