Cosul meu   

 Avem o veste buna! De acum, costul transportului este ZERO pentru comenzile de peste 199 de lei! Foloseste codul tg199 pentru a beneficia de transport gratuit!

 

Vrei sa afli mai multe informatii despre transport?

Contacteaza-ne la 0755 031 337 (Orange); 0733 411 401 (Vodafone); 0760 124 440 (Telekom) sau pe chat pentru orice informatie legata de transport.

 

Transport 

Pentru orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, de produsul comandat sau de brandul caruia acesta ii apartine, tariful standard pentru livrarea coletului prin Curier Rapid este de 19,99 lei.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti alegi produsele preferate, sa le adaugi in cos si sa finalizezi comanda.


Alte avantaje suplimentare garantate:


1. Livrarea prin Curier Rapid specializat

  • Livrare rapida (Daca realizezi si confirmi comanda pana la ora 16:00, aceasta este expediata in aceeasi zi si ajunge la tine in aproximativ 24 ore. Daca este realizata si confirmata dupa ora 15:00, comanda este expediata in ziua urmatoare, dar ajunge la tine tot in aproximativ 24 ore. Cu exceptia zilelor de Sambata si Duminica si a sarbatorilor legale, cand nu se expediaza comenzi.)
  • Livrare la domiciliu (pe baza adresei mentionate in formularul de comanda).
  • Principalul partenerul agreat: Samdeday.

 

2. Verificarea in timp real a statusului coletului

Este atat de simplu!

  • Introduci numarul de AVB (numarul documentului de transport) aici.
  • Afli in timp real statusului coletului tau.
  • Poti contacta serviciul Call Center oferit de Originals aici sau Sameday aici, in cazul in care constati ca adresa de livrare sau numarul de telefon nu sunt corecte si coletul nu poate fi livrat, insa acest lucru este foarte putin probabil sa se intample.

 

Alege-ti modelele preferate si bucura-te de cea mai placuta experienta de shopping online!