Tehnici de legare a sireturilor

04.12.2019

Sansele sunt ca, atunci cand scoti din cutie o noua pereche de pantofi sport sau tenisi, sa nu te gandesti prea mult la felul in care arata sireturile, in afara poate de a admira nuanta lor stralucitoare si lipsita de orice urma de murdarie. Insa ar trebui sa o faci, pentru ca o pereche de pantofi sport cu sireturile legate in mod corect, iti vor tine picioarele exact acolo unde trebuie! Pentru persoanele care alearga constant, tehnicile creative de legare a sireturilor face ca adidasii lor sa se simta mai confortabili. 

Alergatorii nu sunt straini de aceste tehnici care pot oferi o anumita usurare picioarelor. Tocmai din acest motiv, Originals.ro iti prezinta noi metode de legare a sireturilor. 

Tehnici de legare a sireturilor - Universe Center 

Se introduc ambele capete ale sireturilor din exterior in interior in gaura cu numarul trei. In continuare, capatul din dreapta al siretului il introducem in gaura cu numarul patru de pe partea stanga din interior in exterior. Dupa care, procedam la fel cu capatul din stanga, in gaura cu numarul patru de pe partea dreapta din interior in exterior. Preluam primul capat si il introducem in gaura cu numarul doi de pe partea dreapta a pantofului din exterior in interior, la fel si cu celalalt capat, pe partea opusa, in diagonala, in gaura numarul doi. 

Preluam primul capat si il introducem pe dedesubtul celorlalte, in gaura cu numarul cinci, din exterior in interior. Procedam identic si cu celalalt capat, introcandu-l in gaura numarul cinci de pe partea dreapta, din interior in exterior. Apoi mergem cu capatul din stanga in prima gaura a pantofului de pe partea dreapta, din exterior in interior, la fel si celalalt capat. Si, in final, pe dedesubt, pe diagonala, in gaura cu numarul sase, din interior in exterior, cu ambele capete.

Tehnici de legare a sireturilor - Straight Line 

Se introduc ambele capete ale siretului prin cele doua gauri de la baza pantofului, din exterior spre interior. Apoi, capatul din stanga al siretului, pe aceeasi parte, se introduce din interior spre exterior, in a doua gaura. Iar cu capatul din dreapta, pe aceeasi parte, tot din interior spre exterior, in a treia gaura.

Din nou, capatul din stanga se introduce in partea opusa, in a doua gaura, din exterior spre interior. Si, in continuare, pe aceeasi parte, din interior spre exterior, in gaura numarul 4.

Reluam celalalt capat si procedam la fel, pe partea opusa, in a treia gaura, din exterior in interior. In continuare, pe aceeasi parte, introducem din interior spre exterior in a cincea gaura. Celalalt capat, in partea opusa, este introdus din exterior spre interior in a patra gaura.

Continuam din interior spre exterior in a sasea gaura. In final, ambele capete se vor introduce din exterior in interior, pe partea opusa, in a cincea, respectiv a sasea gaura. Apoi sireturile se leaga in interiorul pantofului si se ascund sub limba.

Tehnici de legare a sireturilor - Galaxy 

Se procedeaza in felul urmator: Se introduc ambele capete ale sireturilor prin cele doua gauri de la baza pantofului, din interior spre exterior. Capatul stang se introduce pe partea opusa, in gaura cu numarul trei, din interior spre exterior si, in continuare, pe aceeasi parte, din interior in exterior, in gaura cu numarul doi. Celalalt capat il introducem pe partea opusa, in gaura cu numarul trei, din exterior in interior.

Cu capatul din stanga, pe partea opusa, in gaura cu numarul doi, se introduce din interior spre exterior si, in continuare, pe aceeasi parte, in gaura cu numarul patru, din interior in exterior. Celalalt capat il introducem din interior spre exterior, in gaura numarul cinci. Celalalt capat il introducem pe partea opusa, din interior in exterior, in gaura numarul sase. Continuam cu celalalt capat, il introducem in gaura numarul cinci, din exterior in interior, pe partea opusa si, in continuare, pe aceeasi parte, dar din interior spre exterior, in gaura cu numarul patru.

Incheiem introducand capatul pe partea opusa in gaura numarul sase. Iti place cum a iesit?

Tehnici de legare a sireturilor - Lucky Star 

Se procedeaza in felul urmator:

Se introduce siretul prin gaura numarul sase de pe partea dreapta a pantofului, lasand un capat mai scurt in exteriorul acestuia.

In continuare, vom lucra cu capatul mai lung al siretului, introducandu-l din interior spre exterior, in gaura cu numarul unu de la baza pantofului. Trecem apoi pe partea opusa, din interior spre exterior, tot in gaura numarul unu.

Lasam o bucla care sa ajunga pana in dreptul gaurii cu numarul cinci si, din interior spre exterior, introducem siretul in gaura numarul patru. Trecem apoi siretul prin bucla lasata pe partea opusa, din exterior in interior, ca in continuare, pe aceeasi parte, din interior spre exterior, in prima gaura a pantofului si pe diagonala in gaura numarul patru, din exterior in interior. Pe aceeeasi parte introducem, din interior spre exterior, in gaura cu numarul unu.

Si din nou, pe diagonala, din exterior in interior, in gaura cu numarul patru. In continuare, pe aceeasi parte, din interior spre exterior, in gaura numarul cinci. Trecem din nou prin bucla, introducem in gaura numarul cinci de pe partea stanga, din exterior spre interior, iar apoi, pe aceeasi parte, in gaura cu numarul sase, din interior in exterior. Ti-a iesit? 

Incearca si tu aceste tehnici de legare a sireturilor si indrazneste sa fii diferit!