Sunt foarte multumit de originals. Mereu au fost seriosi iar produsele au fost de calitate si s-au potrivit perfect. Recomand!

Sorin din balan

Felicitari echipei , adevarati profesionisti, iar produsele sunt exact ca in descriere, super calitate. Nota 10.

Radu din Pitesti

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Produsele si serviciile oferite de Originals.ro sunt conform descrierilor, iar calitatea lor exceptionala!

Daniel din Bucuresti

Am comandat o pereche de ghetute nike, sunt f multumita de calitatea produsului cat si de profesionalismul de care ati dat dovada odata cu primirea comenzii.

Maria din Bucuresti Sectorul 1

Totul a decurs perfect, persoana de la call center a fost foarte amabila, iar livrarea a venit in 2 zile, sunt foarte multumit!

Daniel din Cluj-napoca

Buna ziua. Sunt foarte multumita de achizitionarea produselor de pe Originals.ro. Intr-adevar sunt de buna calitate! O sa mai comand in continuare cu multa incredere de pe acest site.

Ancuta din Mangalia

Am primit o pereche de nike sb de o calitate extraordinara. Servicii prompte, rapide si profesionale!

Mihai din Cluj-napoca

Produse de buna calitate, livrare foarte rapida, cu informatii despre produse suficiente, mult mai multe decat gasesti pe alte site-uri de profil. Cu siguranta voi mai comanda de la originals.

Daniel din Pitesti

Fata de alte site-uri,aici se poate observa intotdeauna o varietate de produse, promotii in permanenta si o foarte buna relatie cu clientii online.

Marius din Agigea