Serviciile originals la cele mai inalte cote. Curierul de data acesasta s-a miscat excelent, nimic de obiectat.

Marius din Dej

Produsele comercializate de originals sunt calitative, iar serviciile exeptionale, mai ales in conditiile in care li se confera clientilor posibilitatea de a accesa ,,cabina de proba''.

Adrian-george din Macin (Oras Macin)

Am fost foarte multumita de produsele livrate de dvs. In conditiile in care marimea respectiva este foarte greu de gasit. Multumesc mult.

Daniela din Roman

Produse de la originals sunt de buna calitate si livrarea este foarte rapida sunt foarte mulțumit de produsele pe care le-am achizitionat.

Andrei din Roman

Produsele originals sunt excelente! Iar serviciile peste măsura așteptărilor! Felicitări!!!

Silvia din Mizil (Oras Mizil)

Am gasit numai produse originale si cel mai important pt, mine este existenta " cabinei de proba "pt,ma pot decide cu usurinta din 2 marimi aduse pe care o aleg la final, multumesc, originals!

Delia din Turda

Totul e la superlativ. Va meritati cu varf si indesat renumele. V-am recomandat la toti prietenii mei si va sunt client de ceva timp bun.

Andrei din Pancota (Oras Pancota)

Foarte multumita de personal si de modul de desfasurare al comenzii. Cu siguranta voi mai apela la serviciile oferite de site-ul Originals.ro

Daniela din Moldova Noua (Oras Moldova Noua)

Foarte bune si de calitate superioara am cumparat o pereche de dc acum 2 ani aproape 3 si acuma ma tin inca am talpa la ei recomand cu incredere.

Borz din Sag

Felicitari echipei , adevarati profesionisti, iar produsele sunt exact ca in descriere, super calitate. Nota 10.

Radu din Pitesti