Nici un review facut de cumparatorii Originals pentru acest produs.

Aveti mai jos parerile cumparatorilor despre toate produsele Originals.

Foarte bune si de calitate superioara am cumparat o pereche de dc acum 2 ani aproape 3 si acuma ma tin inca am talpa la ei recomand cu incredere.

Borz din Sag

Sunt foarte multumita de calitatea produselor si de intervalul de timp in care sunt livrate!! Excelent! Raport calitate-pret foarte bun!!

Georgiana din Fetesti-Gara (Municipiul Fetesti)

Produse de la originals sunt de buna calitate si livrarea este foarte rapida sunt foarte mulțumit de produsele pe care le-am achizitionat.

Andrei din Roman

Sunt foarte mulțumit atât de produsele originals cât și de serviciile oferite. Cu siguranță și pe viitor voi apela la originals

Sirbu din Goiesti

Fata de alte site-uri,aici se poate observa intotdeauna o varietate de produse, promotii in permanenta si o foarte buna relatie cu clientii online.

Marius din Agigea

Pentru cost livrare am ales varianta normal desi pe alte site-uri, costul de livrare este gratuit la comenzile care depasesc 200 lei

Corina din Sarmasu (Oras Sarmasu)

M-a surprins in mod placut modul in care staff-ul interactioneaza cu , clientii , chiar si atunci cand sunt intampinate probleme

Alin din Sutesti

Totul e la superlativ. Va meritati cu varf si indesat renumele. V-am recomandat la toti prietenii mei si va sunt client de ceva timp bun.

Andrei din Pancota (Oras Pancota)

Foarte multumit de produs si de situatia de rezolvare a unui retur, prin promptitudinea suportului oferit.

Vlad din Iasi

Parerea mea despre produsele si serviciile oferite de originals, este ca totul a fost peste asteptarile mele!!! Multumesc foarte mult pentru produsele si serviciile oferite.

Marian din Vadastra