Am comandat o pereche de ghetute nike, sunt f multumita de calitatea produsului cat si de profesionalismul de care ati dat dovada odata cu primirea comenzii.

Maria din Bucuresti Sectorul 1

Am fost foarte multumit, papucii aau ajuns intr-o stare mai mult decat excelenta si livrarea este foarte rapida.

Patricia din Cluj-napoca

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Produse de buna calitate, livrare foarte rapida, cu informatii despre produse suficiente, mult mai multe decat gasesti pe alte site-uri de profil. Cu siguranta voi mai comanda de la originals.

Daniel din Pitesti

Sincer, nu ma asteptam sa fie de o calitate asa buna. Am selectat la informatiile oferite normale pentru ca tricoul converse nu avea nici un fel de date legate de material.

Rares din Constanta

Produsele si serviciile oferite de Originals.ro sunt conform descrierilor, iar calitatea lor exceptionala!

Daniel din Bucuresti

Sunt mulțumită de tot, produsul a fost exact ce am comandat si promptitudine in preluare,procesare si livrare. Multumesc

Piştea din Arad

Totul e la superlativ. Va meritati cu varf si indesat renumele. V-am recomandat la toti prietenii mei si va sunt client de ceva timp bun.

Andrei din Pancota (Oras Pancota)

Felicitari echipei , adevarati profesionisti, iar produsele sunt exact ca in descriere, super calitate. Nota 10.

Radu din Pitesti

Fata de alte site-uri,aici se poate observa intotdeauna o varietate de produse, promotii in permanenta si o foarte buna relatie cu clientii online.

Marius din Agigea