Raport calitate - pret foarte bun in comparatie cu alte site-uri, iar timpul de livrare excelent. Sunt foarte multumit. Multumesc. O zi buna :)

Dan-andrei din Zalau

M-a surprins in mod placut modul in care staff-ul interactioneaza cu , clientii , chiar si atunci cand sunt intampinate probleme

Alin din Sutesti

A fost o experienta normala, in sensul ca totul a decurs fara probleme, produsele sunt de calitate. Tot ce trebuie sa fie, e acolo. Multumesc.

Ovidiu din Oradea

Am fost foarte multumit, papucii aau ajuns intr-o stare mai mult decat excelenta si livrarea este foarte rapida.

Patricia din Cluj-napoca

Nu aveti transport gratuit pt nici o valoare achizitionata. Toti competitorii vostru ofera transport gratuit peste o anumita suma.

Bragadiru din Drobeta-turnu Severin

Servicii livrare/retur foarte rapide, operatorii pot fi contactati foarte usor pe site, calitatea produselor este buna.

Ionut din Fetesti-Gara (Municipiul Fetesti)

Bună. Am fost foarte mulțumita atât de calitatea produselor comandate, cat şi de rapiditatea cu care acestea au ajuns la mine. Mulțumesc.

Florina din Oradea

Produse de buna calitate, livrare foarte rapida, cu informatii despre produse suficiente, mult mai multe decat gasesti pe alte site-uri de profil. Cu siguranta voi mai comanda de la originals.

Daniel din Pitesti

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Am fost foarte multumita de produsele livrate de dvs. In conditiile in care marimea respectiva este foarte greu de gasit. Multumesc mult.

Daniela din Roman