Un site serios care se tine de promisiuni ati spus ca vine comanda in 24 de ore asa a fost. Tenesi sunt exact ce ma asteptam.

Nineta din Tiganesti

Produse bune si sunt multumit de achizitia facuta;rnservicii excelente, iar posibilitatea cabinei de proba o idee exceptionala.

Virgil din Piatra Neamt

Am gasit numai produse originale si cel mai important pt, mine este existenta " cabinei de proba "pt,ma pot decide cu usurinta din 2 marimi aduse pe care o aleg la final, multumesc, originals!

Delia din Turda

Foarte multumita de personal si de modul de desfasurare al comenzii. Cu siguranta voi mai apela la serviciile oferite de site-ul Originals.ro

Daniela din Moldova Noua (Oras Moldova Noua)

M-a surprins in mod placut modul in care staff-ul interactioneaza cu , clientii , chiar si atunci cand sunt intampinate probleme

Alin din Sutesti

Produsele comercializate de originals sunt calitative, iar serviciile exeptionale, mai ales in conditiile in care li se confera clientilor posibilitatea de a accesa ,,cabina de proba''.

Adrian-george din Macin (Oras Macin)

Fata de alte site-uri,aici se poate observa intotdeauna o varietate de produse, promotii in permanenta si o foarte buna relatie cu clientii online.

Marius din Agigea

Foarte multumit de produs si de situatia de rezolvare a unui retur, prin promptitudinea suportului oferit.

Vlad din Iasi

Avand in vedere ca nu am comandat decat un produs pana in momentul de fata, pot sa ma declar multumita.

Ana-maria din Berceni

Felicitari echipei , adevarati profesionisti, iar produsele sunt exact ca in descriere, super calitate. Nota 10.

Radu din Pitesti