Produse de la originals sunt de buna calitate si livrarea este foarte rapida sunt foarte mulțumit de produsele pe care le-am achizitionat.

Andrei din Roman

Sincer, nu ma asteptam sa fie de o calitate asa buna. Am selectat la informatiile oferite normale pentru ca tricoul converse nu avea nici un fel de date legate de material.

Rares din Constanta

Foarte bune si de calitate superioara am cumparat o pereche de dc acum 2 ani aproape 3 si acuma ma tin inca am talpa la ei recomand cu incredere.

Borz din Sag

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Produsele sunt de calitate, chiar bune, insa ar fii un mic aspect, pretul transportului ar trebui micsorat sau chiar retras la o anumita suma.

Cosmin din Blaj

Sunt multumit de produs, o sa mai comand de la originals cand voi mai avea nevoie de produse sport de calitate.

Ionut din Baia Mare

Produsele - conform asteptarilorrnserviciile - surprinzator de bune... Comparativ cu restul magazinelor

Marian din Constanta

Personal angajat foarte dragut si orientat spre client si nevoile lui! Multumesc pentru tot sprijinul si pentru livrarea foarte rapuda a coletului!

Diana din Orastie

Am fost foarte multumita de produsele livrate de dvs. In conditiile in care marimea respectiva este foarte greu de gasit. Multumesc mult.

Daniela din Roman

Sunt foarte mulțumit atât de produsele originals cât și de serviciile oferite. Cu siguranță și pe viitor voi apela la originals

Sirbu din Goiesti