Nici un review facut de cumparatorii Originals pentru acest produs.

Aveti mai jos parerile cumparatorilor despre toate produsele Originals.

Produsele sunt de calitate, chiar bune, insa ar fii un mic aspect, pretul transportului ar trebui micsorat sau chiar retras la o anumita suma.

Cosmin din Blaj

Bună. Am fost foarte mulțumita atât de calitatea produselor comandate, cat şi de rapiditatea cu care acestea au ajuns la mine. Mulțumesc.

Florina din Oradea

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Nu aveti transport gratuit pt nici o valoare achizitionata. Toti competitorii vostru ofera transport gratuit peste o anumita suma.

Bragadiru din Drobeta-turnu Severin

Avand in vedere ca nu am comandat decat un produs pana in momentul de fata, pot sa ma declar multumita.

Ana-maria din Berceni

Produse de buna calitate, livrare foarte rapida, cu informatii despre produse suficiente, mult mai multe decat gasesti pe alte site-uri de profil. Cu siguranta voi mai comanda de la originals.

Daniel din Pitesti

Pentru cost livrare am ales varianta normal desi pe alte site-uri, costul de livrare este gratuit la comenzile care depasesc 200 lei

Corina din Sarmasu (Oras Sarmasu)

Un site serios care se tine de promisiuni ati spus ca vine comanda in 24 de ore asa a fost. Tenesi sunt exact ce ma asteptam.

Nineta din Tiganesti

M-a surprins in mod placut modul in care staff-ul interactioneaza cu , clientii , chiar si atunci cand sunt intampinate probleme

Alin din Sutesti

Sunt foarte multumit de originals. Mereu au fost seriosi iar produsele au fost de calitate si s-au potrivit perfect. Recomand!

Sorin din balan