Nici un review facut de cumparatorii Originals pentru acest produs.

Aveti mai jos parerile cumparatorilor despre toate produsele Originals.

Serviciile originals la cele mai inalte cote. Curierul de data acesasta s-a miscat excelent, nimic de obiectat.

Marius din Dej

Multumesc f. Mult, fiica mea e incantata de cadoul pe care i l-am facut! Se potriveste numarul, iar culoarea este preferata ei. Numai bine si o zi frumoasa!

Corina din Constanta

Bună ziua! Produsul a fost in regula,insa ideea cu "comenzile care se înregistrează pana in ora 15,vor fi livrate a doua zi" nu a fost asa,iar asta mi. A displăcut.

Raluca din Campineanca

Produsele sunt de calitate, chiar bune, insa ar fii un mic aspect, pretul transportului ar trebui micsorat sau chiar retras la o anumita suma.

Cosmin din Blaj

Produsele si serviciile oferite de Originals.ro sunt conform descrierilor, iar calitatea lor exceptionala!

Daniel din Bucuresti

In primul rand, vreau sa mentionez ca a fost foarte dragut gestul ca ati trimis un mic cadou. Pachetul a fost in regula, sunt multumit de el. Totul bine.

Elvis din Poiana Marului (Ceplenita)

Am comandat o pereche de ghetute nike, sunt f multumita de calitatea produsului cat si de profesionalismul de care ati dat dovada odata cu primirea comenzii.

Maria din Bucuresti Sectorul 1

Produse bune si sunt multumit de achizitia facuta;rnservicii excelente, iar posibilitatea cabinei de proba o idee exceptionala.

Virgil din Piatra Neamt

Excelenti pantofii sport nike t-lite ,pantofii sport nike downshifter 6 si mai ales existenta optiunii :cabina de proba!

Delia din Turda

Personal angajat foarte dragut si orientat spre client si nevoile lui! Multumesc pentru tot sprijinul si pentru livrarea foarte rapuda a coletului!

Diana din Orastie