Nici un review facut de cumparatorii Originals pentru acest produs.

Aveti mai jos parerile cumparatorilor despre toate produsele Originals.

Produsele originals sunt excelente! Iar serviciile peste măsura așteptărilor! Felicitări!!!

Silvia din Mizil (Oras Mizil)

Foarte bune si de calitate superioara am cumparat o pereche de dc acum 2 ani aproape 3 si acuma ma tin inca am talpa la ei recomand cu incredere.

Borz din Sag

Bună ziua! Produsul a fost in regula,insa ideea cu "comenzile care se înregistrează pana in ora 15,vor fi livrate a doua zi" nu a fost asa,iar asta mi. A displăcut.

Raluca din Campineanca

Personal angajat foarte dragut si orientat spre client si nevoile lui! Multumesc pentru tot sprijinul si pentru livrarea foarte rapuda a coletului!

Diana din Orastie

Am gasit numai produse originale si cel mai important pt, mine este existenta " cabinei de proba "pt,ma pot decide cu usurinta din 2 marimi aduse pe care o aleg la final, multumesc, originals!

Delia din Turda

Totul e la superlativ. Va meritati cu varf si indesat renumele. V-am recomandat la toti prietenii mei si va sunt client de ceva timp bun.

Andrei din Pancota (Oras Pancota)

Produsele - conform asteptarilorrnserviciile - surprinzator de bune... Comparativ cu restul magazinelor

Marian din Constanta

Produsele comercializate de originals sunt calitative, iar serviciile exeptionale, mai ales in conditiile in care li se confera clientilor posibilitatea de a accesa ,,cabina de proba''.

Adrian-george din Macin (Oras Macin)

Produse de la originals sunt de buna calitate si livrarea este foarte rapida sunt foarte mulțumit de produsele pe care le-am achizitionat.

Andrei din Roman

Sunt mulțumit de produsele primite și de cât de rapid mi-au fost livrate. Țineți-o tot așa!

George din Stefan Cel Mare