Sunt mulțumită de tot, produsul a fost exact ce am comandat si promptitudine in preluare,procesare si livrare. Multumesc

Piştea din Arad

Produse de calitate, servicii prefesionale (atat domnisoara care suna sa confirme comanda, cat si raspunsul electronic si livrarea produselor). Va multumesc!

Cristina din Bucuresti Sectorul 1

Felicitari pentru "cabina de proba". In rest, din partea mea aveti nota 10 pe linie. Sper sa regasesc aceeasi calitate a serviciilor si la comanda urmatoare. Va multumesc!

Mihai din Cluj-napoca

Produsele originals sunt excelente! Iar serviciile peste măsura așteptărilor! Felicitări!!!

Silvia din Mizil (Oras Mizil)

Am primit o pereche de nike sb de o calitate extraordinara. Servicii prompte, rapide si profesionale!

Mihai din Cluj-napoca

Am fost foarte multumit, papucii aau ajuns intr-o stare mai mult decat excelenta si livrarea este foarte rapida.

Patricia din Cluj-napoca

Am gasit numai produse originale si cel mai important pt, mine este existenta " cabinei de proba "pt,ma pot decide cu usurinta din 2 marimi aduse pe care o aleg la final, multumesc, originals!

Delia din Turda

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2

Produsele sunt de calitate, chiar bune, insa ar fii un mic aspect, pretul transportului ar trebui micsorat sau chiar retras la o anumita suma.

Cosmin din Blaj

Raport calitate - pret foarte bun in comparatie cu alte site-uri, iar timpul de livrare excelent. Sunt foarte multumit. Multumesc. O zi buna :)

Dan-andrei din Zalau