Foarte multumit de produs si de situatia de rezolvare a unui retur, prin promptitudinea suportului oferit.

Vlad din Iasi

Sunt foarte multumit de originals. Mereu au fost seriosi iar produsele au fost de calitate si s-au potrivit perfect. Recomand!

Sorin din balan

Am gasit numai produse originale si cel mai important pt, mine este existenta " cabinei de proba "pt,ma pot decide cu usurinta din 2 marimi aduse pe care o aleg la final, multumesc, originals!

Delia din Turda

Produsele comercializate de originals sunt calitative, iar serviciile exeptionale, mai ales in conditiile in care li se confera clientilor posibilitatea de a accesa ,,cabina de proba''.

Adrian-george din Macin (Oras Macin)

A fost o experienta normala, in sensul ca totul a decurs fara probleme, produsele sunt de calitate. Tot ce trebuie sa fie, e acolo. Multumesc.

Ovidiu din Oradea

Am fost foarte multumit, papucii aau ajuns intr-o stare mai mult decat excelenta si livrarea este foarte rapida.

Patricia din Cluj-napoca

Foarte multumita de personal si de modul de desfasurare al comenzii. Cu siguranta voi mai apela la serviciile oferite de site-ul Originals.ro

Daniela din Moldova Noua (Oras Moldova Noua)

Bună. Am fost foarte mulțumita atât de calitatea produselor comandate, cat şi de rapiditatea cu care acestea au ajuns la mine. Mulțumesc.

Florina din Oradea

Produse de la originals sunt de buna calitate si livrarea este foarte rapida sunt foarte mulțumit de produsele pe care le-am achizitionat.

Andrei din Roman

Sunt la prima comanda efectuata, calitatea produselor si promptitudinea angajatilor in livrarea comenzilor m-au facut sa il recomand si prietenilor. Cu siguranta o sa mai comand produse in viitor

Amalia din Bucuresti Sectorul 2