Skechers Go Flex – pantofii care reinventeaza mersul pe jos

04.05.2016

skechers-go-flex-blog Skechers a devenit cunoscut in aproape intreaga lume ca fiind unul dintre brand-urile ce creeaza cea mai confortabila incaltaminte. In plus, aceasta se bucura si de elemente fashion si de un design unic, oferind celor care o poarta inca un motiv pentru a o indragi. Iar daca esti una dintre persoanele care opteaza pentru produsele acestui brand, indiferent ca vorbim de incaltaminte pentru hiking, alergare ori walking, inseamna ca stii exact despre ce discutam.

Tocmai de aceea, mai multe celebritati – printre care Meghan Trainor si Demi Lovato – au devenit ambasadori ai acestui brand de-a dreptul remarcabil. Fondat in anul 1992, Skechers se poate lauda cu doua divizii diferite de incalminte: divizia de lifestyle - care include liniile BOBS si Relaxed Fit – si divizia performance din care fac parte liniile GOrun si GOwalk. Ei bine, din cea din urma linie, adica din GOwalk, fac parte si pantofii de walking Skechers Go Flex.

De ce sunt pantofii Skechers Go Flex atat de speciali?

Cu totii ne dorim o incaltaminte confortabila, indiferent ca mergem la shopping sau iesim la o plimbare in oras. Asa e? Se pare ca designerii Skechers tocmai la acest aspect s-au gandit, din moment ce au conceput pantofii Go Flex, creati exclusiv pentru walking.

Dincolo de faptul ca asigura un confort exceptional in timpul mersului, acestia sunt atat de flexibili incat se misca odata cu tine. Si chiar asta fac. In plus, sunt foarte usori, versatili si cu un design trendy si stylish. Dar mai bine sa aruncam o privire atenta asupra lor si sa vedem care sunt tehnologiile prin care se disting de alti pantofi de walking.

Aceasta tehnologie ultra-moderna, bazata pe spuma Memory, are rolul de a-ti oferi un confort de care sa te indragostesti instant. Goga Mat se gaseste la nivelul talpei interioare a pantofilor, fiind extrem de moale la atingere. Dincolo de asta, gratie acestei tehnologii, te vei bucura de o fixare ergonomica pe care nu o vei mai intalni nicaieri.

Intalnita la nivelul talpii intermediare, aceasta tehnologie se caracterizeaza tot prin incorporarea unor materiale bazate pe spuma Memory. Astfel, socurile care apar in momentul contactului cu solul sunt absorbite mai usor, picioarele tale fiind protejate de fiecare data cand porti pantofii. In plus, tehnologia Resalyte face ca pantofii sa fie foarte usori si durabili, asa incat tu sa te bucuri de ei timp indelungat.

GoFlex este, de departe, una dintre cele mai extraordinare tehnologii prin care se remarca pantofii de walking conceputi de Skechers. Prezenta la nivelul talpii exterioare, tehnologia GoFlex are rolul de a-ti oferi o flexibilitate optima. In momentul in care mergi, pantofii Skechers Go Flex iau forma miscarii pe care o executa piciorul tau, mergand odata cu tine.

Pentru ca este foarte important sa beneficiezi de stabilitate in timp ce mergi, pantofii Skechers Go Flex au fost prevazuti cu sistemul Quick-Fit. Acesta este prezent in zona calcaiului si are rolul de a asigura o fixare rapida si extrem de usoara a piciorului. Astfel, mersul pe jos va deveni o adevarata placere.

Tu ce parere ai despre pantofii de walking Skechers Go Flex? pantofi-casual-femei-skechers-go-flex-14010tpe-14444-1 pantofi-casual-femei-skechers-go-flex-14010nvgy-14445-1