SUMMER DEALS a inceput. Vezi produsele din campanie.   

       

             Reebok Classic promoveaza pantofi sport care au reusit sa sparga barierele si sa treaca din zona sport in zona de life style datorita popularitatii acestora. 

  Brandul s-a dezvoltat pentru inceput  din liniile: Classic Leather, Workout, Ex-O-Fit, Newport Classic, Freestyle, apoi de-a-lungul timpului au fost incluse si : Retro Running, Retro Basketball, InstaPump Fury.

 In anul 1982, a fost introdus modelul Freestyle, primul pantof sport destinat femeilor. Pantoful a popularizat miscarea de exercitii aerobice, a încurajat femeile sa practice cat mai mult sport si astfel acestea au inceput sa accepte incaltamintea sport ca incaltamintestreet wear.

In anul 1983, Reebok a lansat Classic Leather, un pantof de alergare, acesta a  castigat popularitate ca si pantof casual prin designului sau simplu in comparatie cu alte modele de alergare  care au aparut după lansarea Classic Leather. 

     Ex-O-Fit a fost similar cu modelul Freestyle, dar a fost conceput pentru barbati iar in 1985 a fost lansat modelul Workout, acesta find destinat antrenamentelor pentru alergare.

 
            Retro Basketball

 Reebok Pomp  -fost introdus ca si pantof de baschet în 1989, a fost primul pantof care avea un mecanism intern, conceput pentru a oferi o potrivire personalizata, timp de patru ani, acest model a vandut  peste  20 de milioane de perechi la nivel mondial. 

 Shaq Attaq  a fost lansat inn 1992, in timpul sezonului NBA, acesta a fost primul pantof de semnatura al lui Shaquille O'Neal si primul pantof oficial pentru un atlet Reebok. Pantoful a castigat popularitate pentru ca a fost prezent in jocuri video, reclame Pepsi si filme. Versiunea retro a modelului Shaq Attaq a fost lansata in aprilie 2013.

  Reebok Kamikaze, a purtat linia de semnătura a lui Shawn Kemp si a fost lansat în 1995, in acel an a fost lansat si modelul Shaqnosis -acest model a fost purtat de Will Smith în Men in Black.In 1996 a fost lansat pantoful de semnătura Reebok Question Mid  acesta a devenit popular, pentru ca era usor de curatat si de purtat.

           Retro Running

Reebok Classic a creat linia Retro Running pentru a reintroduce stilurile populare de pantofi din trecut.

  GL 6000 este un model creat pentru a asigura stabilitatea maxima in timpul alergarii si antrenamentelor. Modelul a fost lansat pentru prima data în 1986 si a fost re-lansat pentru a onora istoria incaltamintei si pentru a ilustra recursul sau atemporal.

 In anul 1990, a fost lansat Ventilator, acesta fiinf un pantof flexibil si usor destinat alergarii, versatilitatea acestuia la facut sa devina unul dintre cele mai populare modele ale timpului.

  DMX-run, a fost lansat in 1997, pantoful a fost debutul utilizarii tehnologiei DMX de la Reebok, un sistem in care aerul trece prin legaturile conectate si elibereaza energie DMX a fost folosit ulterior in a doua colectie Allen Iverson.


          InstaPump Fury 

    InstaPump Fury a fost lansat în 1994 modelul a fost creat cu ajutorul tehnologiei Pump  care confera pantofului o talpa intermediara subtire si amortizoare Hexalite. In acel an, Steve Tyler a purtat pantoful în timpul unui spectacol la MTV Video Music Awards din 1994.  Pantoful a fost introdus In Muzeul de Design din Londra, a fost relansat de nenumarate ori in diferite culori.