Cosul meu   

 Avem o veste buna! De acum, costul transportului este ZERO pentru comenzile de peste 199 de lei! Foloseste codul tg199 pentru a beneficia de transport gratuit!

 

Vrei sa afli mai multe despre verificarea calitativa a produselor?

Specialistii Originals sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare.

Contacteaza-ne la 0755 031 337 (Orange); 0733 411 401 (Vodafone); 0760 124 440 (Telekom) sau pe chat si ne ocupam noi de tot! 

 

Verificare calitativa individuala

Pentru ca ne dorim ca satisfactia ta sa fie maxima si sa te bucuri de calitatea produselor de brand achizitionate, iti oferim garantia verificarii individuale a fiecarui produs, aplicand cele mai inalte standarde.

 

Cum sunt verificate produsele?

Specialistii Originals verifica individual calitatea fiecarui produs pentru ca tu sa ai parte de cea mai placuta experienta de shopping online:

  • Fiecare produs de brand care ajunge in depozitul Originals de la cei mai importanti furnizori ai nostri este verificat individual de doua ori: (i) o data pentru validarea conformitatii calitative, inainte de a fi pus spre comercializare pe site; (ii) o data inainte de a fi trimis spre livrare clientului.
  • Verificarea STAS-ului calitatii produselor comercializate de site-ul Originals presupune o verificare atenta si individuala a urmatoarelor aspecte: (i) conformitatea marimilor raportat la dimensiunilor produsului; (ii) justetea culorilor raportat la informatiile comunicate pe eticheta produsului; (iii) similitudinea dintre materiale folosite si cele comunicate pe eticheta; (iv) similitudinea perfecta intre produse, in cazul pantofilor care formeaza o pereche sau a seturilor de piese vestimentare si accesorii;
  • La cererea clientului, specialistiii Originals pot oferi si informatii legate de verificarea autenticitatii produsului, specialistii Originals avand competentele necesare pentru a identifica elementele de autenticitate ale produselor de brand comercializate si a oferi clientilor toate informatiile legate de acest aspect.

 

Iti oferim garantia calitatii si a originalitatii tuturor produselor, atent verificate si masurate individual!