Cosul meu   

 Avem o veste buna! De acum, costul transportului este ZERO pentru comenzile de peste 199 de lei! Foloseste codul tg199 pentru a beneficia de transport gratuit!

 

 

Vrei sa afli mai multe despre masurarea individuala a produselor?

Specialistii Originals sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare.

Contacteaza-ne la 0755 031 337 (Orange); 0733 411 401 (Vodafone); 0760 124 440 (Telekom) sau pe chat si ne ocupam noi de tot! 

 

Masurarea individuala a produselor

Pentru ca ne dorim ca satisfactia ta sa fie maxima si sa te bucuri de calitatea produselor de brand achizitionate, iti oferim garantia masurarii individuale a fiecarui produs, aplicand cele mai inalte standarde in domeniu.

 

Cum sunt masurate produsele?

Fiecare produs de brand comercializat este masurat individual de catre specialistii Originals pentru ca tu sa ai parte de cea mai placuta experienta de shopping online, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti alege marimea care ti se potriveste:

  • In cazul produselor de incaltaminte, marimea fiecarui produs este verificata prin raportare la numarul de centrimentri comunicati pe eticheta interna a acestuia si pe ambalajul exterior (cutia), cat si pe grila oficiala a fiecarui brand producator in parte (consulta grila Conversii marimi).
  • Articolele vestimentare si accesoriile sunt masurate individual de catre specialistii Originals, cu o eroare de maximum 1 cm, datorata in unele cazuri texturii materialelor sau a croielii.
  • Informatiile legate de dimensiunile produselor masurate individual, raportat la marimea comunicata a acestora, se regasesc pe pagina produsului la sectiunea "ghid".
  • In cazul produselor de incaltaminte poti afla marimea care ti se potriveste pentru produsul dorit, daca iti introduci dimensiunile, pe pagina "ajutor marime", in campul special creat pentru a-ti oferi informatia de care ai nevoie.

 

Iti oferim garantia celor mai bune alegeri si a produselor perfect adaptate nevoilor tale!