Cosul meu   

 Avem o veste buna! De acum, costul transportului este ZERO pentru comenzile de peste 199 de lei! Foloseste codul tg199 pentru a beneficia de transport gratuit!

Premii si certificari

Vasta experienta in e-commerce si pozitia de lider pe piata a adus magazinului online Originals o serie de premii si certificari care atesta profesionalismul si seriozitatea cu care clientii sunt tratati la fiecare comanda si contact cu specialistii Originals. Astfel, sunt atestate siguranta si experienta de shopping placuta si eficienta de care clientii beneficiaza la fiecare colaborare.

Premii obtinute de-a lungul timpului:

  • 2012 – Magazinul anului în e-commerce (oferit de GPeC)
  • 2014 – Cel mai bun user experience în e-commerce (oferit de GPeC)
  • 2015 – Cel mai bun magazin online (oferit de Google, in cadrul proiectului Fashionable by Google)
  • 2015 – Cea mai bună utilizare a instrumentelor de promovare Google (oferit de Google, in cadrul proiectului Fashionable by Google)
  • Magazin de încredere, atestat de Trusted.ro

Articole utile

Pentru informatii legate de produsele disponibile pe site, consiliere in alegerea celor mai potrivite branduri si articole de imbracaminte si incaltaminte pentru activitati specifice, despre tehnologiile articolelor sport si alte detalii utile in procesul de cumparare, accesati blogul Originals. Acesta este actualizat frecvent cu articole de interes general pentru cumparatori.

Cele mai citite articole: