VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

 

 

    Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

   SC Originals SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 20755.

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Originals SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.

    Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Originals nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Temeiurile si scopurile prelucrarii de date personale:

  Originals va colecta datele personale numai pentru scopuri specifice (daca exista acordul Clientului, daca este necesar pentru executarea Contractului, daca exista o obligatie legala)

  Originals prelucreaza datele personale ale Clientului:

  Pana la momentul inregistrarii unei cereri de opozitie, Originals va prelucra datele personale ale Clientului, iar solutionarea cererii se va face in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic si practic.

 

Scopul colectarii datelor este:

 

   Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:

      Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Cristesti nr 79 Localitatea Holboca, comuna Holboca Judetul iasi in atentia Sc Originals SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: gdpr@originals.ro

      Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Cristesti nr 79 Localitatea Holboca, comuna Holboca Judetul iasi in atentia Sc Originals SRL, va puteti exercita  dreptul de interventie asupra datelor dupa caz, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: gdpr@originals.ro  dupa cum urmeaza:

 

      De asemenea, Originals poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din   partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum   urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe   comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

      Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca   urmare a unor cereri expres formulate.

      Originals foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

      Originals SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este   gazduit site-ul www.originals.ro.