SUMMER DEALS a inceput. Vezi produsele din campanie.   

        Pepe Jeans London este unul dintre cele mai cunoscute branduri de denim din Europa si din intreaga lume. Infiintat acum mai bine de 30 de ani, in 1973, aceast brand a urcat repede in top datorita stilului clasic londonez. Nitin Shah impreuna cu fratii lui Arun si Milan au lansat o colectie nonconformista de blugi asupra unei audiente plictisita de blugii banali. Asa a prins viata ceea ce urma sa fie brand-ul Pepe Jeans.

    Afacerea sa dezvoltat intr-un rimt rapid iar Pepe Jeans vinde in prezent in peste 60 de tari, are peste 300 de magazine internationale si peste 2000 de angajati si totusi a pastrat intacta filozofia cu care a inceput: intr-o era marcata de conformism trebuie create produse ce provoaca moda. 

    Colectiile Pepe Jeans sunt adresate atat femeilor cat si barbatilor si le propun o gama larga de produse din denim sau tricotaje: de la blugi, pulovere pana la accesorii. Daca iubesti eleganta si confortul cu siguranta ca vei adora si modelele de haine si incaltaminte Pepe Jeans, acestea iti dau o nota aparte si iti garanteaza ca vei fi in pas cu moda intotdeuna.

     Brandul care are propria pagina in istoria denimului impune tendinte si cucereste publicul de toate varstele prin abordarea unei atitudini pur britanice. Campaniile de promovare sunt nonconformiste si inedite si au in prim plan nume celebre precum: Kate Moss, Sienna Miller, Ashton Catcher, Fernando Tison Balu sau Cristiano Ronaldo.