VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Intretinerea incaltamintei

Produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si de aceea specialistii Originals recomanda utilizarea, ingrijirea acestuia si respectarea semnificatiei simbolurilor grafice, conform recomandarilor de intretinere Originals.

 

Recomandari generale privind intretinerea incaltamintei 

 

Curatarea incaltamintei 

 

Uscarea incaltamintei 

 

Depozitarea incaltamintei 

Recomandari generale privind intretinerea incaltamintei 

 

Important!

Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere corespunzatoare produsului, mentionate in documentele insotitoare ale acestuia. In situatia nerespectarii acestora, se pierd drepturile aferente perioadei de garantie. 

Orice inlocuire a produselor va fi facuta de catre comerciant in cadrul unei perioade de maxim o zi de la data la care produsul ajunge la Originals.

In urma oricarei interventii de reparare a incaltamintei se va pierde garantia.

Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente neimputabile consumatorului. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.

Utilizarea sau intretinerea incorecta a produsului, precum si disconfortul, ranile sau deformarile piciorului provenite din purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul nu angajeaza raspunderea Originals.

Alegerea incaltamintei este un act de vointa liber exercitat de catre client, acesta putand lua in considerare la cumparare consilierea profesionista oferita de echipa Originals.

Nerespectarea acestor instructiuni duce la pierderea automata a garantiei. 

Garantia comerciala de 200 de zile oferita nu afecteaza drepturile consumatorului conferite de Legea 449/2003, O.G. 21/1992 si Legea 296/2004.


 Simboluri privind compozitia incaltamintei

 

 

 

Ai nevoie de mai multe informatii ?

Specialistii Originals sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare.

Informatii de contact