BLACK FRIDAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Ai dreptul de a verifica daca ai primit exact ce ai comandat!

La  Originals platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta pentru un cost de doar 6.99 lei 

Cum functioneaza serviciul?

In momentul plasarii comenzii poti selecta serviciul deschiderea coletului la livrare pentru a verifica starea produsului/produselor pentru un cost fix de doar 6.99 lei cu mentiunea ca acest serviciu este disponibil doar prin intermediul firmei de curierat Sameday.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea  de a testa/ proba produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.