VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Cum sa-ti cureti tenisii Converse albi

04.12.2019

Iti plac la nebunie tenisii Converse? Ei bine, si noua. Sunt comozi, extrem de versatili si reusesc sa iti scoata tinuta din anonimat. Numai ca, atunci cand se murdaresc ne creeaza tuturor dureri de cap, mai ales cei albi. Asa incat ne-am gandit sa iti spunem ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti curata tenisii Converse preferati.

 

Pasul 1

size21

Intai de toate, trebuie sa ai la indemana un vas cu apa calduta, sapun din abudenta, pasta si o periuta de dinti. Da, ai citit bine. Apoi, indeparteaza sireturile si pune-le in masina de spalat sau, daca nu esti in criza de timp, intr-un alt vas cu apa vreme de cateva minute. Astfel, procesul de curatare va fi mai usor.

 

Pasul 2

Daca ai indeplinit conditiile de la primul pas, atunci aseaza tenisii pentru un minut sau doua sub un jet de apa rece. E important sa tii seama de acest aspect intrucat talpa de cauciuc a tenisilor se deformeaza in condiitile in care temperatura este ridicata. Asadar, fii atent.

 

Pasul 3

size2

Acum ca ai bifat si cel de al doilea pas, incepem curatarea propriu-zisa. Ceea ce trebuie sa faci este sa introduci putin sapunul in apa calduta, iar apoi sa faci pe suprafata acestuia miscari circulare cu periuta de dinti. Astfel, se va asigura transferul de substanta necesare curatarii.

 

Pasul 4

size4

Odata bifat si pasul 3, cu ajutorul periutei de dinti trebuie sa periezi cu atentie intreaga suprafata a tenisilor, astfel incat curatarea sa se faca uniform. Apoi, in loc de sapun, foloseste si putina pasta de dinti pentru a obtine un alb mai intens.

 

Pasul 5

Pentru a indeparta excesul de sapun si pasta de dinti, trebuie sa asezi din noi tenisii sub un jet de apa. Din nou, e necesar sa te asiguri ca aceasta are o temperatura scazuta si astfel nu va afecta talpa cauciucata. Clatirea trebuie sa se faca cu mare atentie, pentru a preveni anumite aparitia petelor.

 

Pasul 6

size34

Daca ai trecut cu brio de toate acestea, acum tot ce trebuie sa faci este sa lasi tenisii sa se usuce afara. Numai ca, atentie, spre deosebire de tenisii colorati care trebuie plasati in zone cu umbra pentru a evita decolorarea, cei albi pot fi lasati la uscat in zonele cu mult soare. Astfel, vor capata un alb mai puternic.

Nu e chiar atat de dificil, asa e?