Cum deosebesti tenisii Vans originali de cei fake?

17.08.2015

Vans-original-vs-fake-1024x170-2

 

Cu siguranta si tu ti-ai pus aceasta intrebare la un moment dat. Ceea ce este absolut firesc in conditiile in care tot mai multi incearca sa copieze anumite modele din colectiile celebrului brand. Asa incat, ne-am gandit sa iti oferim noi raspunsul de care ai nevoie. In acest mod, achizitionarea unei perechi de tenisi Vans va deveni o experienta placuta, si nicidecum una aflata sub semnul incertitudinii si al intrebarilor. Asadar, iata ce trebuie neaparat sa stii.

 

Talpa

Spre deosebire de talpa celor fake, cea a tenisilor Vans originali este prevazuta cu un sablon unic care imbina doua tipuri de texturi. Totodata, aceasta dispune si de o baza lipicioasa, al carei rol este acela  de a asigura aderenta. Prin urmare, te vei putea bucura din plin de fiecare plimbare pe placa de skate. Si, spunem asta din propria experienta. In schimb, daca tenisii sunt fake vei observa inca de la prima purtare ca vei aluneca mult mai usor.

 

Cusatura

O alta modalitate prin care poti diferentia tenisii Vans originali de cei fake este tipul cusaturii. Ei bine, daca in cazul celor din urma, cusatura nu prezinta nimic special, in ceea ce priveste tenisii Vans originali situatia este cu totul diferita. Intrucat acest brand are standarde de calitate inalte, cusatura tenisilor Vans originali va fi usor de recunoscut datorita faptului ca este mai stransa si chiar simetrica. Asadar, inainte de a face o astfel de achizitie, verifica cu atentie modul in care au fost cusuti tenesii.

 

Flexibilitatea

Te-ai intrebat vreodata de ce sunt tenisii Vans atat de iubiti de skaterii de pretutindeni? Ei bine, dincolo de faptul ca asigura aderenta piciorului pe placa de skate, acestia sunt si extrem de flexibili. Prin urmare, daca sunt prea rigizi, nu se pot indoi usor, exista posibilitatea ca acestia sa fie fake. Asadar, acorda-ti timpul necesar si testeaza-le flexibilitatea inainte de a-i cumpara. Doar asa vei sti ca ai facut alegerea corecta.

 

Greutatea

Un alt element caruia trebuie sa-i acorzi atentie atunci cand iti achizitionezi o pereche de tenisi Vans este greutatea acestora. Mai mult nu inseamna intotdeauna mai bine, insa in cazul brandului Vans mai mult chiar e mai bine. De ce? Pentru ca, spre deosebire de tenisii fake, cei originali sunt realizati din materiale de o calitate superioara si, prin urmare, sunt mai grei.

 

Logo-ul

La tenisii Vans originasi, logo-ul este pozitionat pe partea lateral-exterioara a acestora, fiind foarte aproape de zona cauciucata. De asemenea, identitatea acestora poate fi observata si la spate, in zona calcaiului. In cazul in care aceste elemente sunt plasate in alta parte decat cea mentionata, trebuie sa iti pui cateva semne de intrebare. In plus, trebuie sa te asiguri ca numele brandului este scris corect.

 

Sticker-ul

Un ultim aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este sticker-ul distinctiv cu "Vans Off the Wall". Acesta trebuie sa fie atasat de etichetele care insotesc tenisii si se gaseste intotdeauna pe shoe-ul stang. Absenta acestuia poate fi un semn care indica faptul ca tenisii pe care i-ai cumparat sunt fake.

 

Ce zici acum? Esti gata sa-ti achizitionezi o pereche de tenisi Vans originali? Noi te asteptam pe site-ul nostru Originals!

 

poza-blog-vans-1 poza-blog-vans-5 poza-blog-vans-2 poza-blog-vans-4 poza-blog-vans-3