VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Chuck Taylor All Star II vine la Originals

16.03.2016

Chuck Taylor All Star II vine la Originals

Inca dinainte de momentul aparitiei lor – si anume, iulie 2015 – tenisii Chuck Taylor II au reusit sa capteze atentia tuturor. Cu toate ca lansarea acestui model a avut loc in Boston, primii care s-au bucurat fiind americanii, ceilalti fani infocati ai brandului Converse si-au cizelat rabdarea, asteptand cuminti ca acesta sa apara si in magazinele din Europa. Iar la inceputul anului 2016, acest lucru s-a si intamplat. Insa partea buna abia de acum incepe! Care e aceasta? Ei bine, in curand tenisii Chuck Taylor II vor ajunge si la Originals. Da, ai inteles bine!

Stim cat de mult ti-ai dorit sa ii vezi pe site-ul nostru si mai ales sa ii achizitionezi. Si, pentru ca noua ne place sa iti indeplinim dorintele, iti spunem ca in perioada ce urmeaza e neaparat sa stai cu ochii pe noi fie ca vorbim de site-ul Originals, de facebook, fie de blog ori de newsletter. De ce? Pentru ca acesti tenisi sunt in drum spre noi, ceea ce inseamna ca in scurt timp vei avea propria ta pereche de Chuck Taylor All Star II. Dar pana atunci sa vorbim un pic despre ceea ce diferentiaza acest model de celelalte modele Chuck Taylor.

Noua generatie Chuck Taylor

Desi exista mai multe versiuni All Star, modelul Chuck Taylor II reprezinta o noua generatie de tenisi. Inspirat de stilul de viata extrem de activ al fanilor Converse, modelul Chuck II a fost conceput in asa fel incat sa intampine atat cerintele estetice ale iubitorilor brandului, cat si nevoile acestora legate de confort. Iar pentru a avea o imagine cat mai clara asupra modului in care trebuie sa arate acest model, inainte de a-l realiza, trei membri ai brandului Converse au petrecut doua saptamani intr-o dubita alaturi de o faimoasa trupa rock plecata in turneu. Astfel, acestia au inteles cat este de important ca tenisii Converse Chuck Taylor sa fie mai confortabili si mai rezistenti in timp.

“Este cu adevarat o versiune o moderna Chuck Taylor”, marturisea Geoff Cottrill, VP-general manager a acestui segment de brand Converse. “Am pastrat ADN-ul modelului original de tenisi si am adaugat o tehnologie Nike, pentru a oferi mai mult confort”. Si, tot Cotrill afirma: “Pe masura ce lumea se schimba, iar clientii isi doresc mai mult de la brandul lor preferat, noi suntem dispusi sa evoluam pentru a le putea satisface nevoile. Asadar, noi am realizat acest model asa incat fanii Chuck Taylor sa se bucure mai mult de activitatile preferate pe care le faceau pana acum.”

https://www.youtube.com/watch?v=PWVyPeGaKJ0

Prin ce se remarca Chuck Taylor II?

Cu toate ca pastreaza cateva elemente de design caracteristice iconic-ului model All Star, tenisii Chuck Taylor II au fost prevazuti cu Lunarlon – o tehnologie Nike ultramoderna, al carei rol este acela de a amortiza, gratie captuselii, socurile ce apar in momentul contactului cu solul, dar si de a sprijini si proteja glezna.

Si asta nu e tot! Tenisii Chuck Taylor II au gulerul si limba captusite, cea din urma impiedicand si alunecarea. Talpa este mult mai rezistenta, iar pe partea interioara, tenisii dispun de un material respirabil, ce asigura un confort termic extraordinar, mai ales atunci cand sunt purtati intr-un interval mai mare de timp. In ceea ce priveste designul exterior, acest model vine si cu elemente noi, precum logo-ul All Star care este cusut, dar si gaurile de siret care se diferentiaza prin faptul ca sunt mate si imprumuta culoarea tenisilor. In plus, materialele folosite pentru realizarea modelului Chuck Taylor II ofera o senzatie mult mai placuta la atingere.

Acestea fiind zise, esti pregatit pentru mai mult?