SUMMER DEALS a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Serviciul este momentan indisponibil, vom da de veste imediat ce acesta va fi din nou activ.

   Cabina de proba

Originals ofera clientilor sai, in premiera pentru serviciile de comert online din Romania, in parteneriat cu serviciul de curierat DPD, un serviciu revolutionar, asteptat de mii de clienti care isi fac cumparaturile in mediul online, Cabina de proba.

Acest serviciu se adreseaza tuturor clientilor Originals care doresc sa-si achizitioneze un produs de brand din portofoliul acestuia si care vor sa se asigure ca marimea comandata este cea potrivita, produsul se aseaza perfect, evitand situatiile neplacute ale returului si schimbului produsului si costurile suplimentare asociate acestora.

 

    Important!

Fiecare produs comandat prin intermediul serviciului Cabina de proba este livrat (in doua versiuni cu marimi diferite, alese de client) in colete separate fata de produsele comandate prin metoda clasica. In cazul comandarii a doua produse distincte, ambele prin intermediul serviciului Cabina de proba, clientul va primi doua colete distincte, pentru fiecare produs.   

 

 

 

 

Avantajele serviciului Cabina de proba


Acest serviciu unic in Romania, oferit de Originals in premiera clientilor sai, ofera numeroase avantaje acestora:

 

De asemenea, clientii Originals care aleg serviciul Cabina de proba beneficiaza de aceleasi avantaje  avute de orice client la o comanda de pe site-ul www.originals.ro:

 

 

Contravaloarea serviciului Cabina de proba

Contravaloarea serviciului Cabina de proba este de doar 14,99 lei si este inclusa in valoarea rambursului, care se achita integral inainte de probarea produselor.

In cazul in care clientul nu decide sa pastreze niciunul dintre cele doua produse comandate in marimi diferite, curierul ii returneaza pe loc valoarea rambursului.

 

Mecanismul de comanda a serviciului Cabina de proba

Orice client Originals, care doreste sa beneficieze de serviciul Cabina de proba, poate face acest lucru urmand acesti pasi simpli:

Detalii aici.

 

Livrarea coletului Cabina de proba si probarea produselor

Este important sa stiti ca:

 

Acum este atat de simplu sa faci cumparaturi online si sa probezi la tine acasa orice produs comandat!

Totul datorita serviciului Cabina de proba, unic in Romania, prin DPD, doar la Originals!

 

 Vrei sa afli mai multe despre Cabina de proba?

Specialistii Originals sunt gata sa-ti raspunda la orice intrebare.

Contacteaza-ne la 0377.702.833 sau pe chat si ne ocupam noi de tot!