Bumbac vs. Poliester

20.08.2015

bumbac-vs-poliester-1024x170-4

Sa recunoastem! Atunci cand vine vorba de hainele pe care intentionam sa le achizitionam, decizia nu este niciodata usoara. Pe langa faptul ca ne dorim ca acestea sa ne avantajeze corpul, sa fie in trend si sa se incadreze intr-un anumit stil vestimentar, vrem si ca materialele din care sunt confectionate sa fie rezistente si sa ne ofere un confort desavarsit.

Iar una dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le adresam sunt cele legate de calitatea bumbacului si respectiv a poliesterului. Adesea, suntem indecisi atunci cand trebuie sa alegem intre aceste doua tipuri de materiale, ceea ce ne poate frustra si determina sa abandonam o sesiune de shopping. Si, pentru ca nu vrem sa treci printr-o astfel de situatie neplacuta, am decis sa iti prezentam avantajele, precum si dezavantajele bumbacului si ale poliesterului, asa incat tu sa te bucuri de fiecare experienta de cumparare.

Bumbacul Bumbacul este un tip de fibra naturala, fiind utilizat inca din cele mai vechi timpuri. Chiar si astazi bumbacul este folosit la realizarea numeroaselor articole vestimentare si preferat de o multime de oameni, gratie caracteristicilor sale.

Avantaje

Dezavantaje

Poliesterul Spre deosebire de bumbac, poliesterul este un tip de fibra sintetica, iar data aparitiei acestuia nu este atat de veche. Desi este utilizat in realizarea diverselor produse, acest material a inceput sa fie folosit extrem de des si la confectionarea articolelor vestimentare.

Avantaje

Dezavantaje

Asadar, tu ce alegi: bumbac sau poliester?

kappa trening 2
tadidas trening3