VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

27 branduri de renume international

 

 

Cu un portofoliu de peste 2.000 de modele unice si parteneriate comerciale cu 27 de branduri cu renume international, Originals a evoluat in acord cu dorintele, asteptarile si nevoile clientilor. 

Originals este distribuitor autorizat a tuturor brandurilor-partenere comercializate. 

Din anul 2008, Originals este unic distribuitor autorizat pentru marcile: Ecko Unlimited, Ecko Red, Marc Ecko Cut & Sew, Sir Benni Miles, Zoo York.  

 

Alaturi de acestea, cele mai renumite branduri internationale de profil se regasesc in portofoliu Originals: adidas, Nike, Puma, Converse, Le Coq Sportif, Reebok, DC Shoes, Vans, Umbro, Element, Osiris, Asics, Billabong, Emerica, Es, Etnies, Fila, Havaianas, Kappa, Kiltec, Mitre, Sergio Tacchini.   

 

Produsele disponibile pe site-ul www.originals.ro reprezinta viziunea Originals privind oferta brandurilor-partenere si interpretarea tendintelor actuale in domeniu. 

Selectia acestora este realizata de echipa de stilisti Originals si specialisti in domeniu, astfel incat produsele sa reflecte cerintele specifice ale clientilor si sa prezinte atributele dorite de acestia. 

 

Toate produsele prezente pe Originals au Certificat de Calitate si Declaratie de Conformitate cu normele europene si O.G. nr. 21/1992 si H.G. 788/1996, 785/1996, 332/2001 si 1022/2002 cu modificarile si completarile ulterioare. 

Toate produsele prezente pe site-ul www.originals.ro corespund realitatii, fiind fotografiate intr-un studio profesionist de catre specialisti in domeniu.