Brandul Salomon a ajuns la Originals

09.09.2015

promovare FB - Salomon

Zilele acestea avem un motiv in plus sa ne bucuram. De ce? Pentru ca am reusit sa adaugam in portofoliul Originals inca un brand al carui nume a facut deja inconjurul lumii. Pentru cei pasionati de hiking, care se aventureaza frecvent pe munte, probabil Salomon nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar daca te numeri printre cei care abia descopera placerea si gustul adrenalinei pe care o ofera un astfel de sport, atunci trebuie sa afli de ce este indragit de atatia oameni acest brand.

Cum s-a nascut Salomon?

Brandul Salomon a luat fiinta in anul 1945 in Annecy (Franta), acolo unde Francois Salomon impreuna cu sotia sa Jeanne si fiul Georges au inceput sa fabrice canturi pentru ski. Vreme de cativa ani creativitatea si apetenta pentru inovatie a lui Georges Salomon s-au concentrat in jurul schiurilor si a legaturilor de ski, Salomon devenind numarul 1 mondial in producerea si vanzarea acestora.

Salomon se mandreste, si are toate motivele pentru a face asta, cu primele filialele pe care le-a deschis in Italia, Austria, Germania si Statele Unite ale Americii. Insa Salomon nu se opreste aici.

Pe langa legaturile de ski, ingeniozitatea Salomon este indreptata spre productia de clapari, in 1990 fiind lansata si prima pereche de schiuri sub acelasi brand. Iar de aici si pana la realizarea unei colectii de incaltaminte de trekking, succedata de una pentru hiking si asemanatoare cu ceea ce vedem noi astazi nu a fost decat un pas. Si asta nu e tot. In anul 2000 Salomon lanseaza schiurile freeride, respectiv freestyle si introduce sistemul legaturilor Pilot.

De ce este Salomon celebru?

Conform unei zicale, atunci cand pui suflet in ceea ce faci, lucrul acesta se vede. Iar Salomon este un exemplu concret in acest sens. La baza acestui brand a stat, inca din momentul punerii lui pe picioare, melanjul perfect intre pasiune, inovatie si perseverenta. In plus, disciplina cultivata in randul inginerilor care lucreaza la Salomon a propulsat brandul pe culmile succesului.

Inca de la inceput, fiecare produs s-a bucurat de o atentie extraordinara din partea celor care au contribuit la realizarea lor. Se spune chiar ca, in trecut, crearea unui produs dura aproximativ 5 ani, 80% din timp fiind dedicat cercetarii in domenii si 20% executiei.

Astazi, la 68 de ani distanta de momentul in care a luat nastere, brandul Salomon este loial acelorasi valori si principii dupa care s-au ghidat si fondatorii lui. Indiferent ca este vorba de hiking, de trail running, climbing, ski ori snowboarding, Salomon continua sa inoveze fiecare model de pantofi, prin imbinarea designului inedit cu tehnologiile ultramoderne. Astfel, fiecare pasionat al sporturilor montane se va putea bucura de o experienta frumoasa si unica.

Asadar, arunca o privire peste modelele de pantofi sport Salomon de pe site-ul nostru si alege-ti perechea preferata!

370606-albastru-13132-1 366775-verde-13135-1 370609-albastru-13134-1