VALENTINE-S DAY a inceput. Vezi produsele din campanie.   

Alege-ti marimea perfecta !

05.10.2011

Cand vine vorba de cumparaturi online la imbracaminte si incaltaminte cu totii ne ingrijoram asupra marimii, mai ales stiind ca acestea difera in functie de producator. "Daca nu o sa imi fie bun ? Daca manecile tricoului sunt prea largi? Daca pantalonii sunt prea lungi ? Daca au talia prea inalta ? Daca pantofii sport ma vor strange ? Daca, daca , daca ...." Toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsul folosindu-va de sistemul ajutator unic introdus de originals.ro pentru aflarea marimii care va trebuie. Cu totii aveti acasa un tricou preferat, un hanorac preferat, o pereche de pantaloni preferati, o bluza preferata etc. (din punctul de vedere al marimii). "Ce bine ar fi daca mi le-as gasi pe toate la fel ?!" Solutia este simpla. Masoara-l pe cel care il ai deja acasa si iti place cum sta pe tine, apoi alege-ti un produs de pe originals.ro care are aceleasi dimensiuni. Pentru a vedea dimensiunile fiecarui produs dati click pe butonul portocaliu "Ce marime imi trebuie" disponibil pe pagina fiecarui articol. Procedand astfel vei sti exact cum va sta pe tine produsul pe care il comanzi. La pantofi sport (adidasi) sistemul este mult mai usor de folosit. Va introduceti dimensiunea piciorului (in cm sau mm) si sistemul va spune in functie de sex si brand marimea care va trebuie.
Pentru a afla dimensiunea piciorului dumneavoastra aveti urmatoarele optiuni:
1. Cea mai simpla si cea mai buna
  • Va uitati pe eticheta unei perechi de pantofi sport pe care o aveti deja si care va este buna ca marime. (de obicei eticheta se gaseste pe partea interioara a limbii )
  • Nu toti pantofii sport au trecuta pe eticheta dimensiunea in centimetri
2. Va masurati piciorul. Gasiti detalii mai concrete dand click pe butonul "Ce marime imi trebuie" de pe pagina unui produs de incaltaminte.